We needs tabbed MIDI parameter panes.

Post general topics related to Cubase Pro 9, Cubase Artist 9 and Cubase Elements 9 here.
Post Reply
User avatar
ShikiSuen
Member
Posts: 247
Joined: Thu Mar 08, 2012 2:47 am
Location: Lethbridge, Canada
Contact:

We needs tabbed MIDI parameter panes.

Post by ShikiSuen » Mon Feb 27, 2017 8:44 pm

Cubase, till now, could only display MIDI parameters vertically in lanes.
This requires vertical screen spaces, and we have to do additional tweaks to the size of each lanes.
I am wondering whether Cubase could add tabbed MIDI parameter panes in the future (see attachment for example).
Attachments
multitrack_music-1.jpg
(24.29 KiB) Not downloaded yet
[DAC + Monitor] laptop built-in DAC & Native Instruments Komplete Audio 6, ATH-M70X + Genelec 8010A;
[DAW + OS] PreSonus Studio One 3.5.1 on macOS 10.13 High Sierra;
[Notation Tool] Steinberg Dorico 1;
[Laptop] MacBook Pro 13-inch late-2016 CTO, Core-i7 6567U (Dual-Core 3.3GHz).
[Desktop] Hackintosh Gigabyte Brix Game UHD (GB-BNi7HG4-950), Core-i7-6700HQ (Quad-Core 2.6GHz).

User avatar
raino
Senior Member
Posts: 2363
Joined: Tue Dec 21, 2010 2:41 am
Location: San Francisco
Contact:

Re: We needs tabbed MIDI parameter panes.

Post by raino » Mon Feb 27, 2017 8:50 pm

Good idea. But it would probably get more consideration if it were posted in the "Features Request" forum. ;)
rodger

Cubase Pro 9.5.10, Win7 Home Premium 64bit (downgraded after disastrous Win10 upgrade), Halion6, BFD3, GPO, Komplete Ultimate 9, Waves Gold, Misc. other

i7 4771 Haswell Processor 3.5GHz, ADK LGA1150, 16GB RAM, GeForce GTX970, RME Fireface 400, 2x UAD-2

User avatar
ShikiSuen
Member
Posts: 247
Joined: Thu Mar 08, 2012 2:47 am
Location: Lethbridge, Canada
Contact:

Re: We needs tabbed MIDI parameter panes.

Post by ShikiSuen » Tue Feb 28, 2017 6:39 pm

raino wrote:Good idea. But it would probably get more consideration if it were posted in the "Features Request" forum. ;)
Thanks. I didn't notice that. Could anyone please help me move the current thread to there?
[DAC + Monitor] laptop built-in DAC & Native Instruments Komplete Audio 6, ATH-M70X + Genelec 8010A;
[DAW + OS] PreSonus Studio One 3.5.1 on macOS 10.13 High Sierra;
[Notation Tool] Steinberg Dorico 1;
[Laptop] MacBook Pro 13-inch late-2016 CTO, Core-i7 6567U (Dual-Core 3.3GHz).
[Desktop] Hackintosh Gigabyte Brix Game UHD (GB-BNi7HG4-950), Core-i7-6700HQ (Quad-Core 2.6GHz).

Post Reply

Return to “General”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 9 guests